آیا تا حالا عدد ٧٠,٠٠٠,٠٠٠ رو در ٨١,٠٠٠ ضرب کردید؟
میشه ٥,٦٧٠,٠٠٠,٠٠٠,٠٠٠ (تومان)
بیاید فرض کنیم که شما فقط یک ماه حق ندارید به این پول دست بزنید!
خوب این که عدد مانده حساب شما یک مقداری فقط زیاد بشه کار سختی نیست، فقط کافیه به کامپیوتر بگید که این مقدار رو به حسابها اضافه کنه، پول رو هم که از مجلس گرفتید دیگه!
در احمقانهترین حالت فرض کنید که که این پول در یک ماه ٣ درصد سود داشته باشه، اون وقت بعد یک ماه مبلغ ١٧٠,١٠٠,٠٠٠,٠٠٠ تومان پول وجود داره که حتی به خزانهی دولت هم نمیره، چون صاحبش حتی دولت هم نیست، و احتمالا بین چند نفر تقسیم میشه!!
پ.ن.١: دقت دارین که وقتی پول خیلی گنده بشه سودش تصاعدی زیاد میشه.
پ.ن.٢: باز دقت دارین که اگه در راه قاچاق مواد مخدر یا اسلحه سرمایه گزاری کنید سودش خیلی خیلی زیاده دیگه؟
پ.ن.٣: از مزایای دیگر هدفمندسازی این بود که آخرین نوبت کوپنها رو که طبق قانون باید میدادند، ندادند و هیشکی هم نفهمید!
پ.ن.٤: در مورد دزدی آبرومندانه چیزی شنیدید؟
۵ نظر:
در باب دزدی آبرومندانه همین بس که:
ما پایه ایم ناجور...هستی بزنیم تو کار سرقت از بانک؟
اولا 70میلیون نیست وحدود55میلیون نفر یارانه میگیرند یعنی چیزی حدود15میلیون نفر تفاوت ناقابل .
ثانیا 90درصد حسابهای اعلامی جاری هست یعنی سودی به مانده ان حساب تعلق نمیگیره که بخوای اینطور حساب کنی
ahan....eyval nabeghe.shoonsadta mokhalefo shindasta resaneye ajnabio hezarta montaghed neshestan,ke to mashin hesab dast begiri?koja budi ta hala jigari?chera kashfet nakarde budim?
chera ta hala be fekre hicshki dige nareside bud.
چه حوصلهیی داری تو که نشستی اینا رو درآوردی! بیخیالِ اینهمه آمار و ارقام.
فقط یه نکته رو از قلم انداختی و اون موضوع «خلق تکاثریِ پول» در اقتصاده، یعنی دولتها در حالتِ عادّی هرگز به اوناندازه که Credit پولی توی جامعه اعلامِ رسمی میشه پول منتشر نمیکنن و درحقیقت مشتریها با پولی که واقعاً وجودِ خارجی نداره، یعنی فقط با «تصوّرِ اون پول» معاملات و تراکنشهاشون رو انجام میدن. منتها اثرش خودش رو توی زندگی واقعیِ ملّت نشون میده، که در موردِ دستهگلِ محمود تقریباً بااطمینان میشه گفت ملّتِ شهیدپرور رو بهگا خواهد داد.
سلام طبق گفتههای آقای مهندس احمد علی هراتی نیک صنایع فولاد، بزودی کارخانههای ذوب آهن باید درشون را ببندند زیرا دولت نرخ برق را برای کارخانهها بالا برده است، و ما بهیچ وجه با آهن آلات وارد شده نمیتوانیم رقابت کنیم. ما اگر کورههای بهتری داشتیم بهترین آهن دنیا را میتونستیم تولید کنیم. اما متأسفانه همینطور که آقای هراتی نیک گفته ما بخاطر لج کردن دولت با دنیا و تحریمهای مختلفه، آهن را با هزینهٔ خیلی بالا تولید میکمنیم. بهترین نفت را داریم ولی نمیتونیم تصفیه کنیم. بهترین سنگ آهن را هم داریم ولی باید از خارج آهن بیاوریم .
ارسال یک نظر